Nyt tag
Opdateret: 31 okt, 2023

Om os

Hos Tag-renovering.dk kan du indhente gratis tilbud fra håndværkere, når du står med en bygge- eller renoveringsopgave. Vi hjælper med at finde 3 håndværkere eller entreprenører, der passer til lige netop din arbejdsopgave. Vores landsdækkende netværk af håndværkere og samarbejdspartnere tæller mere end 1.700 firmaer.

Formålet med Tag-renovering.dk

Det er vores mål at gøre det nemt for alle danskere at finde dygtige, pålidelige håndværkere. Står man med et byggeprojekt eller en renoveringsopgave, kan det være svært at overskue, hvem der kan udføre arbejdet og til hvilken pris. Derfor er det kernen i vores koncept at udvælge de rigtige håndværkere, som hver især kan give bygherrer tilbud på deres arbejdsopgave. Med vores service får bygherre et sammenligningsgrundlag i form af 3 gratis tilbud, når de har brug for en håndværker og indsender en opgave.

Tag-renovering.dk håndterer både små håndværksopgaver og større byggeprojekter. Både boligforeninger, erhvervsdrivende og privatpersoner benytter sig af Tag-renovering.dks service.

Sådan fungerer Tag-renovering.dk

Vi er her for at hjælpe dig på hvert trin af din renovering, lige fra planlægning til installationsdagen, så du ikke behøver at bekymre dig om at tackle projekter på egen hånd. Vores værktøjer og ressourcer, er designet til at hjælpe boligejere med at estimere projektomkostninger og hyre en pålidelig entreprenør.

chevron-down